MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

ADRIASPILLCON u Opatiji

onečišćeno more ulje

U Opatiji se održava Jadranska konferencija o onečišćenju Jadrana uljima i opasnim i štetnim tvarima

ADRIASPILLCON održava se svake treće godine te predstavlja najvažnije regionalno okupljanje dionika koji aktivno sudjeluju u nacionalnim i regionalnim sustavima prevencije, pripravnosti i reagiranja na iznenadna onečišćenja mora. Ove godine događanje će od 28. do 30. svibnja u Opatiji okupiti predstavnike ključnih globalnih organizacija kao što su Međunarodna organizacija mora (IMO), Regionalni centar za žurne intervencije na Mediteranu (REMPEC), Međunarodni fond za naknadu štete zbog onečišćenja uljem (IOPC Funds), Mediteranska grupa naftne industrije (MOIG), Međunarodna organizacija za nadzor nad izljevima nafte (ISCO) i druge.

Zamjenik župana Petar Mamula sudjelovat će na otvorenju Četvrte Jadranske konferencije o onečišćenju Jadrana uljima i opasnim i štetnim tvarima u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

MarketingMNK Gorovo

Organizator Konferencije je Jadranski edukativno-istraživački centar za reagiranja na iznenadna onečišćenja mora (ATRAC) uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top