MarketingJadran
Opatija

Adria Youth International u Opatiji

badminton

Europska liga u badmintonu za mlađe uzraste, pod nazivom Adria Youth International održava se u Opatiji od 29. do 31. listopada.

Opatija diše turistički i sportski 365 dana u godini, a Europska liga u badmintonu je još jedan dokaz tome. U organizaciji KŠR Gorovo i Badminton kluba Stela u suradnji s Hrvatskim badminton savezom te pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ grada Opatije i Sportskog saveza grada Opatije, sportska dvorana “Marino Cvetković” središte je ovog vrsnog natjecanja na kojem se natječe 250 sudionika iz ukupno 14 zemalja.

U Opatiju su tako stigli sportaši iz Češke, Malte, Švicarske, Slovenije, Slovačke, Rusije, Mađarske, Italije, Izraela, Francuske, Belgije, Austrije i Hrvatske koji se natječu u 4 kategorije: U11, U13, U15 i U17. Natjecanje završava u nedjelju 31. listopada finalnim mečevima nakon kojih će uslijediti podjela priznanja najboljima.

Napomenimo kako sudionike prate i stručne ekipe (treneri, pratnja…) te će svi zajedno u Opatiji boraviti 4 dana što je svakako doprinos turističkim rezultatima kao i promociji Opatije kao turističke i sportske destinacije.

MarketingMariner keramika

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top