MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Đir

8. susret Vespa kluba Rijeka

VKRI Zastava

Stotinjak vespaša iz Hrvatske i susjednih zemalja i ove će godine posjetiti Rijeku i okolicu u sklopu 8. susreta Vespa kluba Rijeka

Susret se održava u subotu, 1. lipnja, dok program obuhvaća vožnju Rijekom, posjet Harteri i kaštelu na Grobniku, a sve završava na Platku, gdje se organizira prigodni program. Gostima je omogućen smještaj u Malom domu Platak po pristupačnim cijenama.

Također, prikupljat će se i dobrotvorni prilozi koji će nekome uljepšati dan ili mjesec, nažalost, živimo u vrijeme kada je lako naći osobu ili udrugu kojoj je pomoć potrebna.vespa klub

PROGRAM SUSRETA:

od 9:00 do 11:00 okupljanje i prijave u Caffe baru ŠTRIGA (Titov trg, “Cont”)gdje će biti podjela gadgeta, kave, krafni. Slijedi kratko razgledavanje stare tvornice papira Hartera i vožnja do starog kaštela na Grobniku. Pauza za sendvič, pivu, pogled i ćakulu.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Cilj: Mali dom Platak, ručak, igre i “vožnje” spretnosti uz prigodne nagrade, promotivne cijene ića i pića, muzika i fešta do kasno u noć uz mogućnost smještaja u samom domu.

Prijave i dodatne informacije pronađite na Facebook stranici Vespa kluba Rijeka.vespa klub

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top