MarketingMariner keramika
Đir

Michelinova zvjezdica restoranu Nebo pod vodstvom Denija Srdoča

Capture

Rivijera je zahvaljujući mladom chefu kuhinje, Deniju Srdoču dobila restoran sa Michelinovom zvjezdicom

Nebo je naziv nedavno otvorenog restorana pod okriljem Hilton grupacije na Costabelli. Osim predivnog pogleda na Kvarnerski zaljev u tom restoranu možete jesti jela koja su se okitila Michelinovom zvjezdicom. Za to je zaslužan mladi chef kuhinje Deni Srdoč te njegova ekipa od 11 kuhara.

Srdoč koristi lokalne namirnice te izvlači najbolje iz odabranog a njegova jela pričaju priču o hrvatskoj kulinarskoj povijesti, s tradicionalnim specijalitetima od regionalnih namirnica, uz avanturističku, modernu i kreativnu hranu.

Prije nego što se pridružio Hiltonu Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, Srdoč je bio glavni kuhar u restoranu Draga di Lovrana a 2018. proglašen je najboljim mladim kuharom u Hrvatskoj i mladim talentom godine od strane Gault & Millau. Tako je sa 27 godina Deni Srdoč dobio svoju prvu Michelinovu zvjezdicu, postavši najmlađi kuhar u Hrvatskoj koji je osvojio ovu prestižnu kulinarsku nagradu.

MarketingMariner keramika

Po preporuci koju Michelin donosi na svojim stranicama trebalo bi svakako kušati odležanog kovača s fermentiranom mrkvom, salatom od bulgura, majonezom od spiruline, umakom od mrkve, naranče i maslačka ili ako više volite meso, vratinu crne slavonske svinje na žaru u kombinaciji sa kiselom crvenom paprikom i coulisom od bourbon vanilije. Za kraj svakako probajte desert od jagoda sa tekućim gelom od verbene i limuna.241344494_186025303600322_9217513789984898020_n

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top