MarketingJadran
Zabava

Tedi Spalato na Trsatskoj gradini

_DSC2047

KONCERT ZA DUŠU – Tedi Spalato i Ante Gelo priuštili dva sata osjećaja

Sinoć, 07. kolovoza 2021.  je u sklopu manifestacije 16. Ljeta na Gradini održan koncert pjevača, skladatelja i kantautora Tedi Spalata te skladatelja i aranžera Ante Gela. Koncert je publika dočekala s velikim interesom, te su organizatori dan prije koncerta stavili dodatne ulaznice u prodaju koje su u svega nekoliko sati rasprodane.

Počeci
U sklopu kampanje #ostajemdoma Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt „Hrvatska pjeva“ u sklopu kojeg su putem web stranica donosili glazbu u naše domove. Tedi Spalato i Ante Gelo surađivali su i u toj kampanji, a ovaj puta ih je riječka publika uživala slušati, uživo, na Trsatskoj gradini. Jučerašnji koncert pamtiit će se po glazbi za dušu.

_DSC2020

Jučerašnji koncert
Koncert gitarističkog dvojca započet je s pjesmom „Škarpelin“, a nastavljen je s nizom dalmatinskih pjesama: „Dalmatino povišću pritujena“, „Moje izgubljeno blago“, „More snova“, „Lipote gladan, jubavi žedan„ i ostale. Na repertuaru su se našle i Oliverove pjesme koje su kod mnogih izmamile suze na lice. Publika svih dobnih skupina pjesme je pratila aplauzom i pjevanjem, a glazbenici su se pobrinuli da u dvosatnom programu osim pjevanja, u pauzama, prirede i šaljive anegdote.
Dvije akustične gitare, dalmatinska pjesma na Kaštelu te svijeće večer su učinile intimnom i nježnom.

MarketingMariner keramika

Ostatak kolovoza – najava programa
Nakon koncerta Tedi Spalata i Ante Gela, na Gradini, u srijedu, 11. kolovoza nastupa Henry Radanović Trio – „Vrijeme je za jazz“. U petak, 13. kolovoza, na Gradinu dolazi Natali Dizdar.
Iz programa vrijedi izdvojiti i predstavu „Izlazak iz ormara“ na kojoj će nas Željko Pervan dobro nasmijati. Kraj kolovoza na Gradinu dovodi Josipu Lisac te koncert klape Iskon.

_DSC2016

Dodatne informacije
Detaljnije informacije o događanjima mogu se naći na web stranici: trsatskagradina.com te na Facebook stranici: „Trsatska gradina“.
Ulaznice za sva događanja posjetitelji mogu nabaviti u Vintage baru na Gradini, online na mojekarte.hr te na sam dan događanja na ulazu u Gradinu.
Kolovoz je na Trsatskoj gradini bogat izvrsnim manifestacijama. Dođite i uživajte na 16. Ljetu na Gradini!

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top