MarketingMariner keramika
Politika

3. virtualna konferencija za novinare Ive Dujmića – za umirovljenike

IVO DUJMIĆ 3 PRESS 3

Tema video konferencije koju je održao Ivo Dujmić bio je program za umirovljenike

Na konferenciji se Ivo Dujmić obraća prvenstveno starijem stanovništvu, umirovljenicima i onima koji će to tek postati.

Stariji su nam sugrađani jako bitni, što smo dokazali u prethodne četiri godine kada smo uveli isplatu Uskrsnica i Božićnica u iznosu od po 500 kuna, i to za sve umirovljenike koji imaju mirovine niže od 3.000,00 kuna.

Ovaj je oblik pomoći koristilo preko 1300 naših umirovljenika. To znači da je mjera prepoznata i dobrodošla. Uz to isplaćujemo i 840 Kuna za pokrivanje troškova dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Dokazali smo već da su nam ljudi bitni, na prvome mjestu. Od mladih, obitelji, poduzetnika pa tako i umirovljenika. Jedna od najčešćih sugestija zadnjih godina, bila je da imamo prenizak prag za isplatu novčane pomoći. Zato smo odlučiti prihvatiti sugestiju naših sugrađana i omogućiti pomoć većem broju naših umirovljenika.

Nove mjere obuhvatit će povećanje praga za primanje novčane pomoći na 4.000 kuna, odnosno podignut ćemo prag sa sadašnjih 3 na novih 4.000 Kuna. Radi se o otprilike o 2.300 naših umirovljenika.

Ali nismo htjeli stati samo na tome. U našem gradu ima i osoba koji uopće ne primaju mirovinu, pa ćemo i njih uvrstiti u ovu kategoriju za Uskrsnice, Božićnice i dopunsko zdravstveno osiguranje.

Otvaranje Dnevnog boravka za umirovljenike

– Želimo ispuniti i želju stranke umirovljenika, pa smo u naš program uvrstili i otvaranje Dnevnog boravka za umirovljenike. Tamo će moći lijepo provoditi svoje vrijeme kroz 11-satni program koji će voditi stručne osobe, od zdravstvenog djelatnika do animatora.

MarketingMariner keramika

Mi svoja obećanja ispunjavamo te želimo da u pravom smislu riječi svi naši građani budu najveći dobitnici ovih izbora! Više nego ikada bitno je da brinemo jedni o drugima i da stavimo sve ljude na prvo mjesto!- dodao je Dujmić.

Imamo tim stručnjaka koji je odradio sve kalkulacije, te složio pravedan i socijalan program za svakog Opatijca. Do sada smo dokazali da svoja obećanja ostvarujemo!

“Ovim izborima imamo najbolji program, zato nam puno znači Vaša podrška kako bi sve odmah ostvarili-“ zaključio je Ivo Dujmić.

Snimku konferencije možete pogledati na Youtube kanalu Ive Dujmića, https://www.youtube.com/watch?v=phLd1PQ_3c0

ili na Facebook stranici Ive Dujmića.IVO DUJMIĆ 3 PRESS 3

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top