MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

25. međunarodna likovna kolonija u Opatiji

likovna kolonija
izvor: Grad Opatija

25. međunarodna likovna kolonija u hotelu Miramar od 10. do 14. ožujka

Čak četvrt stoljeća održava se opatijska Međunarodna likovna kolonija, kroz koju je do sada prošlo stotinjak umjetnika s područja zemalja Alpe-Jadran. U Hotelu Miramar upravo traje 25. izdanje likovne kolonije, u sklopu koje se održavaju i radionice i simpozij likovnih umjetnika iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Austrije. Utemeljitelj ove vrijedne likovne manifestacije je Franz Jozef Berger, istaknuti umjetnik i čest opatijski gost iz austrijskog Villacha, koji je organizirao i sudjelovao u radu više od 60 međunarodnih radionica te je dobitnik brojnih nagrada, između ostalih i Ex-tempore Opatija. Umjetnike je danas posjetio zamjenik opatijskog gradonačelnika dr.sc. Emil Priskić.

Ove godine na radionici sudjeluju Paolo Cervi-Kervischer, Helga Cmelka, Rajko Čuber, Črtomir Frelih, Zdravko Milić, Bruno Paladin, Mario Palli, Lorenzo Palumbo,Giuseppe Pope-Galli, Miljenka Šepić,Goran Štimac, Gerlinde Thuma, Marko Tušek, Eugen Varzić i Franco Vecchiet.

Marketing

Uskoro, početkom travnja, u Galeriji Juraj Šporer bit će postavljena izložba koja će prikazati svojevrsni presjek radova i autora koji su u 25 godina stvarali na opatijskoj likovnoj koloniji.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top