MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kastav

2. LAG natječaj iz LRS LAG-a “Terra liburna”

Lungomare ograda
Lungomare

Cilj ovog Natječaja je poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, doprinos atraktivnosti sela i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti, kao i poticanje rasta i društveno – ekonomske održivosti kroz potporu ulaganjima u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu.

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ 01. listopada 2018. objavila je Natječaj za provedbu tipa operacije 3.1.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a „Terra liburna“ za razdoblje 2014.-2020. u ukupnom iznosu od 365.115,56 eura, gdje najniža ukupna vrijednost projekta i javne potpore iznosi 15.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti, dok najviša ukupna vrijednost projekta i javne potpore iznosi 70.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti.

Ako zadovoljavate kriterije za prijavu, imate još dvadesetak dana da to učinite. Više informacija i cjelokupnu natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na službenoj web stranici Terra liburna.

Podnošenje prijava na Natječaj za TO 3.1.1. traje od 15. listopada do 15. studenog 2018. godine kako pišu na stranicama grada www.opatija.hr.

Marketing

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top