MarketingMariner keramika
Sport

2. HRL: Opatijke svladale Puležanke

ŽRK Liburnija
Foto: facebook

ŽRK Arena – ŽRK Liburnija Opatija: 19-23. Briljirale iskusna Stefani Stakorić i mlada nada Ema Mihaić.

Rukometašice ŽRK Liburnija Opatija ostvarile su vrlo važnu pobjedu na samom početku natjecanja u 2. hrvatskoj rukometnoj ligi. Na gostovanju u Puli svladale su domaću ekipu ŽRK Arena rezultatom 19 naprama 23. Četiri pogotka prednosti ostvarile su u finišu utakmice koja je do samog kraja bila vrlo neizvijesna. Čak sedam pogodaka postigla je Stefani Stakorić, a šest kadetska reprezentativka Hrvatske Ema Mihalić. Još je pet dodala Sanja Kusturin Barković, a po dva Mihočka i Hunčak dok je jedan dodala Babić. Posebno veseli što je vrlo zrelu utakmicu odigrala i najmlađa igračica Opatijki, petnaestogodišnja Lara Hunčak koja je s dva pogotka u posljednjih 15 minuta pokazala da se na nju već može ozbiljno računati.

Višnja Hrmić nije krila zadovoljstvo: “Bila je to prva naša utakmica u drugoj ligi. Vrlo neizvjesna i tek smo na kraju slomili otpor domaćina. Budući da nam je to bila prva utakmica, osjetili su se napetost i grč kod naših cura, ali najvažnije je da smo pobijedili i osvojili dva boda.”

ŽRK Liburnija Opatija: Markov, Mihočka, Fućak, Hunčak, Kovačević, Stakorić, Perić, Mihalić, Tipura, Zdrinšćak, Budimir, Ožanić, Picco, Sabalić, Babić, Kusturin -Barković

MarketingMariner keramika

Trener: Marin Pleše

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top