MarketingMuzej turizma
Sport

2. HNL: Opatijci minimalno poraženi u Osijeku, Pejanoviću poništen pogodak zbog zaleđa

667342c6dd91435bcdfb3d9ac1bd26a7_L
foto: Sportcom

Naravno da je loše što smo izgubili, ali nekako ipak ne možemo biti nezadovoljni jer je pristup bio na nivou i igra je bila dobra, rekao je Dalibor Zobić

Druga HNL, 26. kolo

OSIJEK II – OPATIJA 1:0

Stadion Gradski vrt. Bez gledatelja.

Sudac: Matej Horvat (Zagreb)

Strijelac: 1:0 Sekulić (53)

Žuti kartoni: Sekulić, Uwem, Janušić (Osijek II), Furijan, Pejanović (Opatija)

OSIJEK II: Kovačević, Uwem, Karamatić, Barišić, Benić (87 Janušić), Mekić (82 Bakula), Pudić (46 Babin), Hanuljak, Sekulić (75 Beljo), Stranput, Kuprešak (75 Latković).

MarketingMuzej turizma

OPATIJA: Iveša, Malinić, Jukičić, Bertoša, Kukoč, Ivančić (46 Bjelanović), Lucić (62 Glavaš), Furijan (80 Junuzović), Matulja (46 Klapan), Bogolin (68 Fumić), Pejanović.

Nogometaši Opatije poraženi su na gostovanju kod Osijeka 2.

– Odigrali smo jednu dobru utakmicu, naravno da je loše što smo izgubili, ali nekako ipak ne možemo biti nezadovoljni jer je pristup bio na nivou i igra je bila jako dobra. Moram reći da smo se ispromašivali. Nikad ne možeš biti zadovoljan kada izgubiš, ali nismo niti nezadovoljni. Imali smo pet, šest jako lijepih situacija, Pejanović je natrčao na jedan odbijanac i zabio pogodak, ali je poništen zbog zaleđa. Ako budemo imali ovaj pristup nemamo se čega bojati u nastavku sezone. Nezadovoljni smo zbog gubitka utakmice, ali pristup je bio na nivou, reakao je Dalibor Zobić, team manager momčadi Opatije.

 

Izvor: Sportcom.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top