MarketingMuzej turizma
Sport

2. HNL: Opatija s desetoricom poražena u Zaprešiću

nk opatija

Opatija s desetoricom poražena u Zaprešiću, Vanja Iveša spriječio potpuni debakl

Druga HNL, 30. kolo
INTER – OPATIJA 3:0
Stadion Ivan Laljak – Ivić. Bez gledatelja.
Sudac: Ante Terzić (Split).
Strijelac: 1:0 Šroler (21′), 2:0 Miljanić (30′), 3:0 Goričan (56′).
Žuti kartoni: Nekić, Dunić, M. Uzelac (Inter).
Crveni karton: Jukičić (Opatija, 20′).
INTER: Križanović, Nekić (65′ Dajčev), Soldo, Marjanović, Vranjković, L. Uzelac, Dunić, M. Uzelac, Goričan, Miljanić (65′ Zdunić), Šroler (65′ Abramović).
OPATIJA: Iveša, Malinić, Jukičić, Karamatić, Kukoč, Maloku, Lucić  (56′ Zgrablić), Ivančić (46′ Furijan), Junuzović  (69′ Bjelanović), Bogolin (46′ Glavaš), Matulja  (46′ Fumić).

Kako prenosi Sportcom nogometaši Opatije doživjeli su težak poraz na gostovanju kod Intera u Zaprešiću, a pravu rezultatsku katastrofu spriječio je iskusni vratar Vanja Iveša, koji je sakupio nekoliko iznimnih obrana.

Budući da vremenske prilike baš nisu bile sklone nogometašima utakmica je otpočela bez izrazite dominacije na teškom terenu natopljenom vodom.

No, za goste su stvari krivim tokom počele teći od 20. minute.

Tada je martin Šroler pobjegao gostujućoj obrani, sustigao ga je Marijan Jukičić, povukao za dres u izglednoj prilici, pa je sudac pokazao da lopta ide na bijelu točku, a Jukičić u svlačionicu.

Preciznim udarcem Šroler je pogodio za – 1:0.

MarketingMuzej turizma

Deset minuta kasnije Inter je novim pogotkom odlučio pobjednika.

Šroler je s centra prigrao Miljanića, koji je svladao Ivešu.

Imali su domaćini još jednu lijepu prigodu, u 34. minuti Šroler je uposlio Goričana ali je njegov udarac Iveša obranio.

Početkom nastavka Iveša je još jednom obranio Goričanov udarac, ali je u 56. minuti ipak morao po loptu u mrežu nakon što je Goričan iz trećeg pokušaja bio precizan.

– Ušli smo solidno u utakmicu, bio je penal i crveni karton, nakon toga smo dobili i drugi gol. Drugo poluvrijeme smo nekim izmjenama pokušali vratiti, u prvih deset minuta smo mogli doživjeti debakl, ali nas je Iveša spasio, da bi se na kraju ipak malo stabilizirali. Nemamo za čime žaliti, moramo se okrenuti utakmici protiv Kustošije i pokušati se vratiti na pobjedničke staze, rekao je Dalibor Zobić, team-menadžer Opatije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top