Marketing
Opatija

12. sportsko-rekreativne aktivnosti za osobe s invaliditetom i volontere

New Project (6)

Svjetski dan osoba s invaliditetom i Svjetski dana volontera obilježava se sportsko rekreativnim igrama

U subotu, 7. prosinca 2019. godine u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković”, s početkom u 10:00 h okupit će se oko 200 sudionika iz dvadesetak udruga i ustanova s područja Republike Hrvatske, BiH i Slovenije te volontera iz O.Š. Rikard Katalinić Jeretov Opatija a povodom Svjetskog dana osoba s invaliditetom i Svjetskog dana volontera. Pokrovitelj ovog događaja je grada Opatije a KŠR Gorovo organizira 12. sportsko- rekreativne aktivnosti za osobe s invaliditetom i volontere školske dobi.

Na ovoj manifestaciji aktivnosti su u potpunosti prilagođene psihofizičkim mogućnostima sudionika, a ona je ujedno i integracijski sportsko – rekreativni program kojim se osobe s invaliditetom uključuju u aktivnosti koje će provoditi uz pomoć djece volontera.

Aktivnosti nisu natjecateljskog karaktera već su funkcionalne i zabavne te pomažu napretku motoričkih, psiholoških i socioloških karakteristika sudionika. Svi sudionici su već svojim dolaskom i uključivanjem u aktivnosti pobjednici i bit će nagrađeni prigodnim medaljama. Učesnike školske dobi želi se educirati o važnosti volonterstva u našoj zajednici te pomoći osobama kojima je ta pomoć najpotrebnija.

MarketingMNK Gorovo

Nagrada za volonterstvo je veliki osmijeh i zadovoljstvo svih sudionika koji će pamtiti ovu manifestaciju cijelog života.

Po prvi put ove godine organizira se i stolnoteniski turnir za osobe s invaliditetom te se očekuju najbolji igrači iz Hrvatske i Slovenije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top