MarketingMNK Gorovo
Lovran

Naučiti više o vještini zidanja “u suho”

suhozid

Svi ljubitelji kulturne baštine i svi zainteresirani ljudi dobre volje mogu se priključiti u obnovi suhozida i pritom naučiti više o vještini zidanja “u suho”

Udruga Interval organizira 2. radionicu obnove suhozida u Lovranu a provodi se u suradnji s udrugom Dragodid 27. i 28. travnja 2019.u vremenu od 09.00 do 16.00 sati. Obnova suhozida voditi će dva voditelja iz udruge Dragodid na povijesnoj stazi koja povezuje Lovran sa Lovranskom Dragom te na graničnoj općinskoj čestici 822 u Tuliševici.

Na radionicu treba ponijeti radnu odjeću i obuću te vodu, a ako se najavite do 26. travnja na mobitel (091 7888 087), dobit ćete i marendu. Radionica je besplatna.

Uputa do lokacije:
Pratite glavnu cestu za Lovransku Dragu cca 5 min. Na izlazu iz Lignja (u opasnom zavoju) s lijeve strane produžite za “Janjetići”. Kad prođete Villu More uđite na prvo skretanje lijevo (nizbrdna cesta) i spojite se na noviju cestu s desne strane (nizbrdo). Kada ugledate privatni portun skrenite desno i parkirajte. Lokacija je cca 50m niže od parkinga.

Marketing

Za sve koji dolaze na radionicu, a žive izvan Lovrana, PP Učka velikodušno je ustupio “Dom za mlade volontere“ u Lovranskoj Dragi gdje volonteri mogu prespavati.
Radionicu “Kamik i gromači” podržava naš partner RIJEKA 2020 – EPK, a sufinancirana je sredstvima Primorsko-goranske županije i Općine Lovran.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top