MarketingMariner keramika
Regija

10. Rally Halubje – Liburnija 2019

halubje liburnija automanija.hr
foto: automanija.hr, 2016.

Karnevalsko ludilo na kotačima

Već desetu godinu za redom riječki autoklub ”RI autosport” organiziraju međunarodnu karnevalsko – turističko – sportsku manifestaciju ”10. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2019.”

Svi koji vole maškare i automobilizam doći će na svoje u subotu, 19. siječnja kada počinje malo drugačija utrka, više poznata kao karnevalska nego brzinska utrka. Okupljanje sudionika biti će u Viškovu na parkiralištu „Milihovo“. Tamo će se voziti prvi ispit spretnosti sa startom u 10:00 sati a nakon toga prometala na dva, četiri i više kotača nastavit će put do srca Kastva gdje će razveseliti svoje navijače te se okrijepiti i odmoriti.

Nakon odmora slijedi drugi ispit u centru Matulja u 13:00 sati ispod matuljske osnovne škole. Cilj i završno proglašenje s brojnim nagradama, za sportske rezultate i maškarane dojmove, je kao i uvijek u Opatiji na kupalištu Slatina oko 15:00 sati.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Prijave su otvorene i primaju se zaključno do 15. siječnja 2019. godine u Autoklubu „RI autosport“, a pravila i prijavni obrasci dostupni su i na www.riautosport.hr, www.haks.hr i www.ztk-rijeka.hr. Kontakt s organizatorom može biti i na adresi e-mail: ri-autosport@vip.hr ili riautosport1@gmail.com ili na mobitel 091 152 13 03.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top