MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

10. Maškarani klapski maraton ove godine u hotelu Kvarner

klapa kastav
Muška klapa Kastav

Središnji dio programa opatijskog Karnevala odvijat će se od petka 22. veljače do nedjelje 24. veljače

U tom razdoblju održat će se tri glavne pusne manifestacije – Maškarani klapski maraton, Lumberov maškarani tanac te, kao vrhunac, 36. Balinjerada.

Ove će godine Maškarani klapski maraton ugostiti hotel Kvarner u Opatiji te tako vratiti ovu glazbenu manifestaciju u prekrasnu dvoranu prepoznatljivu po kristalnim lusterima. Na maratonu se ne ocjenjuju samo vokalne bravure renomiranih klapa u izvedbama karnevalskih pjesama već i atraktivnost maske i nastupa.

Podsjetimo se pobjednika prošlogodišnjeg maratona. Po ocjeni žirija na prvo mjesto stala je Muška klapa »Kastav«, ne drugo Muška klapa »Mirakul«, a ne treće Ženska klapa »Teha«. Publika je za prvo mjesto izabrala klapu »Mirakul«, za drugo klapu »Teha« i za treće Mušku klapu »Kastav«. Specijalna nagrada »Zlatna balinjera« pripala je klapi »Mirakul« za najbolju maškaranu a capella izvedbu.

MarketingMNK Gorovo

Nakon natjecateljskog djela programa slijedi zabava za sve goste uz ples i pjesmu a zabavljat će nas Duško Jeličić Dule i grupa Bonaca bez kojih ova zabava ne bi bila autentična.

Ne propustite, Maškarani klapski maratonu petak 22. veljače s početkom u 20:00 sati.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top