MarketingMariner keramika
Sport

1. ŽNL: Lovranci iščupali bod u velikom derbiju

nogomet

Za Dragu su zabili iskusni Rubinić i Abram, dok su strijelci za Lovran bili mlađahni Vidmar i Vuković.

Usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima danas se odigrao najveći lokalni derbi na Opatijskoj rivijeri. Na igralištu “Lokva” u Lovranu, domaćini su ugostili velikog rivala iz Mošćeničke Drage. Činilo se kao da će domaćini doživjeti novi poraz. Uvjeti za igru bili su gotovo nemogući, a u prvom poluvremenu sudac Šušnjar dosudio je čak dva jedanaesterca. Vratar Uni “skinuo” je prvoga dok je drugi put veteran Zoran Rubinić bio uspješniji. Sredinom poluvremena gosti su ostali s igračem manje jer je Loris Lončarica dobio drugi žuti karton.

U nastavku je Draga nastavila s boljom igrom te je Andrej Abram povisio vodstvo na 0-2 i tu se činilo da je kraj za nade Lovranaca. Međutim, Patrik Vidmar smanjio je na 1-2 čime je prekinuo svoj golgeterski post postigavši svoj prvi pogodak ove sezone. Konačni rezultat postavio je mladi branič Nino Vuković, popularni Beloćo, prizemnim udarcem nakon gužve u šesnaestercu prilikom izvođenja kornera. Lovrance je s klupe vodio novi/stari trener Denis Pulić.

LOVRAN – DRAGA 2:2

Stadion Lokva. Gledatelja: 50

Sudac: Dalibor Šušnjar (Rupa)

Strijelci: 0:1 Z. Rubinić (42-11m), 0:2 Abram (61), 1:2 Vidmar /74-11m), 2:2 Vuković (86)

Marketing

Žuti kartoni: Žiganto, D. Mrđenović (Lovran), Kurti, Marković (Draga)

Crveni kartoni: Lončarica (Draga) 29 – drugi žuti karton

LOVRAN: Uni, Uhač (56 M. Mrđenović), Žiganto, Vuković, Mohorovičić (51 Starčić), Ferenčak, D. Mrđenović, Brkić (46 Gregov), Matovina (85 Rupčić), Kruezi (60 Periša), Vidmar

DRAGA: Bošnjak, Marković, Lončarica, Mahulja, Karleuša, Grgić, Abram (72 Perčić), Z. Rubinić, J. Sinožić, Frolja (62 Božičić), Kurti (66 T. Sinožić)

Utakmica Matulji – Omladinac prekinuta je u 5. minuti kod rezultata 0:1 zbog olujnog nevremena i nemogućih uvjeta za igru.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top